Pohankový salát s tofu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 85 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g pohanka loupaná
    • 100
      g chřest
    • 200
      g hrášek
    • 25
      g řasa wakame sušené
    • 300
      g tofu
    • 100
      g houby enoki
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička cukr krupice
    • 2
      lžíce sezamový olej
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 2
      lžíce olej arašídový
    • 1
      lžička citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pohanku uvařte v osolné vodě na skus, promíchejte s rýžovým octem, cukrem a sezamovým olejem. Uvařte chřest, propláchněte ledovou vodou a nakrájejte. Uvařte hrášek, osolte, zákapněte citrónem a rozmixujte s olivovým olejem na pyré. Řasy nalámejte a namočte na 15 minut do vody, tofu nakrájejte na proužky. Na arašídovém oleji orestujte tofu s houbami, přidejte řasy a krátce poduste. Promíchejte s pohankou a podávejte s hráškovým pyré.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: