Pohankové noky (gnocchi)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: pippiva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Chléb rozmixujeme a namočíme jej cca 50 ml vody. Vymačkáme přebytecnou vodu a přidame mouku, asi půl lžicky soli, olej a promícháme. Celá vejce rozmícháme vidličkou a přidáme je ke směsi. Začneme zpracovávat těsto a po lžičkách přidáváme studenou vodu (cca 3 lžíce). Těsto musí být hladké a měkké. Uválíme válečky o tloušťce prstu a nožem krájíme asi centimetrové nočky. Vložíme do vroucí osolené vody, do které jsme přidali trochu oleje a vaříme 4-5 minut. Podáváme k omáčkám.
2
Recept je z italského časopisu.
Použité ingredience v tomto receptu: Olivový olej Pohanková mouka Studená voda Toastový chléb Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: