Pohanka s brynzou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g pohanka
    • 1
      l voda
    • 1
      ks česnek palička
    • 120
      ml rostlinný olej
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      hrst petrželová nať sekaná
    • 2
      ks rajčata

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pohanku nasypeme do osolené vroucí vody, zamícháme, zakryjeme a na půlhodinu dáme na teplé místo (nejlépe do peřin). Na oleji zpěníme prolisovaný česnek, přidáme scezenou pohanku, prohřejeme. Přimícháme brynzu, posypeme natí a ozdobíme měsíčky rajčat.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    24. 2. 2007 13:20

    Martin, tiež pohánku necedím, to je napísané pre tých, ktorí ešte nemajú odhad, koľko vody, aby vsiakla do pohánky bez zbytku:)))

  • ELA
    ELA |

    23. 2. 2007 12:50

    to jsou myši Martine, taky je mám občas v kuchyni :))

  • MartinV
    MartinV |

    23. 2. 2007 10:33

    Podle mého gusta :-) Pouze pohanku neslévám, vodu vsákne než se v teple zaleží. A koukám brynzu mezitím někde z Ingrediencí vyžral :-))

  • helena sumarová
    helena sumarová |

    23. 2. 2007 07:42

    Snadné, dobré a navíc i zdravé. Zkusím.