Podzimní štrůdl

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: dragulova

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 150
      g hladká mouka špaldová
    • 150
      g celozrnná mouka špaldová
    • 250
      g tuk
    • 100
      ml studená voda
    • 2
      lžička ocet
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka vanilka
  • Krém
    • 1
      balení pudinkový prášek
    • 1
      hrnek mléko dle potřeby
    • 5
      lžíce čekanka čekankový sirup dle chuti
    • 1
      balení tvaroh
  • Šlehačka
    • 200
      ml šlehačka
    • 1
      lžíce rumová tresť
    • 3
      lžíce čekanka čekankový sirup
  • Dýňové pyré
    • 1
      ks dýně
    • 3
      lžíce čekanka
    • 2
      lžička skořice - mletá dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na těsto promícháme a necháme odležet. Nejlepší je nechat za nás pracovat robota :-)

RADA: VIDEO, jak udělat piškot na dort

2
Pudink uvaříme dle návodu a ještě do teplého zašleháme tvaroh.
3
Šlehačku vyšleháme a pak přidáme tresť, sirup a tvaroh a vyšleháme. Dáme do chladu.

RADA: VIDEO, jak na domácí vanilkový extrakt

4
Těsto vyválíme a naplníme štrůdl pudinkem pudinkem a dýní.
5
Pečeme cca 45 minut. Podáváme "pocukrované" proteinem a se šlehačkou

RADA: 5 vychytávek nejen při pečení sladkého

Kategorie: Dezerty Štrůdly

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: