Plněný řízek fritovaný

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • 100
      g šunka
    • 50
      g kapie
    • sůl
    • koření
    • petržel
    • strouhanka
    • mouka
    • vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z masa připravíme 5-6 řízků, naklepeme, osolíme a okořeníme dle chuti. Na oleji orestujeme šunku, kapii, vmícháme vajíčka, zelenou petrželku, trochu osolíme a necháme vajíčka srazit. Touto směsí naplníme řízky, spíchneme párátkem a obalíme v trojobalu. Smažíme ve fritovacím hrnci.
2
Příloha: hranolky, možno tatarská omáčka a zeleninový salát. Je dobrá i bramborová kaše.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.