Plněná jehněčí kýta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V odblaněné jehněčí kýtě nařízneme střední otvor pro plnění.
2
Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme drobně pokrájené žampiony a po osmahnutí zalijeme vejci rozšlehanými se solí. Umícháme řídkou nádivku, sejmeme ji z plotýnky, vmícháme odkapaný hrášek a drobně pokrájenou kapii a naplníme otvor v mase.
3
Otvor uzavřeme jehlou na masové závitky, kýtu osolíme a upečeme na polovině dávky másla. Při pečení maso obracíme a poléváme šťávou a podléváme vývarem.
4
Asi čtvrt hodiny před dohotovením vmícháme do šťávy mouku rozetřenou se zbývajícím změklým máslem.
5
Podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.