Pivní chléb III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve vodě rozpustíme droždí, zaděláme těsto. Po vykynutí na vále vypracujeme šišku nebo bochník a přeneseme na moukou vysypaný plech (nasucho, nemastíme plech). Necháme ještě kynou alespoň 20 minut.
2
Nůžkami uděláme na prostředku křížek, jako když pečeme mazance. Na plech dáme plecháček s vodou. Během pečení alespoň 3x potřeme vodu.
3
Pečeme asi hodinu. Nejprve na 200 °C, potom asi na 180 °C.
4
Tento chléb je moc dobrý a u nás doma velice oblíbený.
Použité ingredience v tomto receptu: Anýz Droždí Fenykl Hladká mouka Kmín Pivo Sůl Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: