Pikantní zapékané hrušky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hrušky rozpůlíme a vyjmeme jádřince. Slaninu nakrájíme na kostičky, sýr na plátky. Hrušky vložíme do vymazané zapékací formy, rozdělíme na ně slaninu, sýr a půlky vlašských ořechů. Pečeme v mírně předehřáté troubě (200 °C) přibližně 20 minut.
2
Podáváme s brusinkovým kompotem samostatně nebo jako přílohu k masu.
Použité ingredience v tomto receptu: Brusinkový kompot Gorgonzola Hrušky Slanina Vlašské ořechy

Komentáře k receptu

  • Marcela Kubíčková
    Marcela Kubíčková |

    2. 10. 2007 11:32

    Výborné, hledala jsem co v hruškové sezóně připravit z přebytečného ovoce a toto se setkalo s ohromným úspěchem.. třeba jako pohoštění na večer k červenému vínu:)

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    14. 9. 2005 16:14

    Kombinace ovoce a syra miluji, dekuji za dobry napad:-))

Poslední navštívené:

Abecední seznam: