Pikantní vepřové II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa naklepeme, nařízneme, posolíme, popeříme a rychle osmahneme na pánvi z obou stran. Maso vyjmeme, do výpeku vložíme česnek nakrájený na plátky, kapii i s nálevem. Na tento základ položíme maso, přidáme majoránku, bobkový list a za občasného podlévání a obracení dusíme do měkka.
2
Příloha: různě upravené brambory, tatarka.

Komentáře k receptu

  • Irena *
    Irena * |

    4. 7. 2007 10:15

    Dobrý den, sterilované kapie můžete dát klidně polovinu malé skleničky na 4 kousky masa. Až budete vařit podruhé už si množství odhadnete dle chuti. Opravdu je to chuťově zajímavý recept a v našem jídelníčku je už asi 20 let.

  • Lucie Krejčí
    Lucie Krejčí |

    29. 6. 2007 21:52

    Dobrý den, tento recept vypadá opravdu lákavě,moc ráda vyzkouším,jen se chci zeptat, kolik tam patří té kapie ? Děkuji.

Abecední seznam: