Pikantní hlávkový salát

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na listy rozebraný, opláchnutý, okapaný a na nudličky nakrájený salát vložíme do mísy, zalijeme zálivkou připravenou z oleje, octa, soli, hořčice a kefírového mléka, smetany nebo biokysu, ochuceného nadrobno nakrájenou cibulí a rozetřeným česnekem.
2
Salát dobře promícháme a podáváme.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hlávkový salát Hořčice Kefír Ocet Rostlinný olej Sůl

Komentáře k receptu

  • Lolitka
    Lolitka |

    30. 4. 2007 12:07

    vynikající, neměla jsem doma cibulku, ale tu vřele vynahradil česnek :). přidejte bazalku a uvidíte :))

  • Chue
    Chue |

    29. 10. 2006 21:08

    je to dobre! jen jsem dala vice kefiru a pridala trochu cukru.

Další doporučené recepty: