Pekingské maso II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí roštěná nebo svíčková
    • 3
      ks kapie
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžička škrobová moučka
    • 1
      lžíce víno
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • zázvor špetka
    • mírně pálivá paprika špetka
    • sůl
    • olej
    • vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na jemné nudličky, smícháme s rozšlehaným vejcem, vínem, škrobovou moučkou, cukrem, paprikou a zázvorem. Prudce opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji za stálého míchání, přidáme drobně nakrájenou cibuli a kapie. Mícháme dále na pánvi asi 2-3 minuty, pak přidáme sójovou omáčku, špetku vegety, případně sůl. podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.