Pařížský salát

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka a hrušky pokrájíme na kousky. Smícháme med, sůl a citronovou šťávu. Pokrájené ovoce přelijeme šťávou, necháme vychladit a podáváme na listu salátu. Do šťávy můžeme přidat trošku čerstvě nastrouhaného zázvoru.
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Hrušky Jablka Med Salátové listy Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Klárka
    Klárka |

    13. 11. 2015 08:45

    S ledovým salátem přímo v salátu to opravdu nemá chybu a medová zálivka to všechno úžasně doladí.

  • Jitka
    Jitka |

    2. 3. 2015 06:20

    Vynikající. Budu ho dělat častěji. :-)

  • Lenny
    Lenny |

    1. 1. 2014 15:26

    Taky sem dala salát i do salátu,salát je jednoduchý s vynikající chutí a dala sem teda ledový salát.

  • kajka001
    kajka001 |

    15. 7. 2013 19:57

    <3 BOŽÍ

  • Eva
    Eva |

    6. 10. 2012 08:23

    1* :-*

  • Jandová
    Jandová |

    20. 3. 2012 11:45

    Dá mi to víc práce než kousat jablko nebo hrušku, ale aspoň dostanu do dětí čerstvé ovoce.

  • Monča
    Monča |

    24. 10. 2011 18:34

    Salát podle našeho gusta, dobře ochucený a naučila jsem ho jíst rodinku místo chipsů u televize. Dělám ho každý víkend mísu a ani návštěva jím nepohrdne.

  • Ráďa
    Ráďa |

    18. 5. 2011 20:52

    Náš milovaný salátek :-* . Děláme ho od podzimu do jara, z vlastních zdrojů. Doporučuji natrhaný list salátu zamíchat i do ovoce, výborné, 1******* :-*

Další doporučené recepty: