Pařížský krém

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kajka001

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Čokoládu vsypeme do oslazené smetany, za stálého míchání přivedeme k varu a pak necháme vychladnout.
2
Čokoládovou smetanu vlijeme do šlehače, přidáme změklé máslo a ušleháme hladký krém.
3
Dobrou chuť.
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Máslo Moučkový cukr Smetana ke šlehání
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • JEDNODUŠE
    JEDNODUŠE |

    19. 2. 2017 15:27

    Dala jsem malinký šálek cukru ,ale bylo to moc sladké,když jsem zvážila obsah,bylo to 100g. Příště dám na jednu čokošku jen 50 g cukru.Jinak se s krémem pěkně pracovalo

  • JEDNODUŠE
    JEDNODUŠE |

    19. 2. 2017 15:27

    Dala jsem malinký šálek cukru ,ale bylo to moc sladké,když jsem zvážila obsah,bylo to 100g. Příště dám na jednu čokošku jen 50 g cukru.Jinak se s krémem pěkně pracovalo

  • Milena
    Milena |

    3. 5. 2016 17:33

    Rychle a chutné :-)

  • Anonymous
    Anonymous |

    17. 10. 2014 15:48

    bolonska omacka

  • E.lis
    E.lis |

    7. 8. 2013 22:07

    cukru může být i míň ale jinak super :P

Poslední navštívené:

Abecední seznam: