Opékaná petržel

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: 80 kJ
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupeme petržel, nakrájíme na plátky a smažíme na oleji jako hranolky. Posolíme a podáváme jako přílohu. Já většinou osuším papírovým ručníkem, aby to nebylo moc mastné. Chutná to skoro jako sladké brambory, které taky smažím.
Použité ingredience v tomto receptu: Olivový olej Petržel Sůl

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    3. 4. 2012 22:21

    Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: