Cuketu, papriky a cibuli nakrájíme na velikost jaká nám chutná. Pak vše podusíme do poloměka, přidáme kečupy a omáčky, plníme za tepla do sklenic. Sklenice dáme dnem vzhůru do deky a necháme tam dokud nejsou studené, nemusíme pak sterilizovat. Kdo chce, muže naplnit a 5 minut sterilizovat.
2
<BR>Je to velice dobré jen tak na těstoviny nebo přidat do masa.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela
|27. 7. 2015 11:11
Taky dělávám.Jen jsem vypustila olej a dávám předvařenou mrkev a kousek zelí.Když si vše krájím ,míváme to pod maso.Když použiji robot a udělám jemnější konzistenci,máme omáčku třeba na špagety nebo s masem na bramboráky ;-) ;-)
Tak teď jsem omáčku dodělala. Ten olej jsem nakonec nepoužila vůbec, připadal mi tam zbytečný :D Jen jsem podusila na vodě zeleninu, přidala vše potřebné (kečup ten střední) a už se to chladí ve sklenicích. Ochutnala jsem a je to opravdu výborné :) Děkuji za super recept.