Nedietní bůčkové řízky

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Jana Hamalova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a vložíme do marinády. Necháme v ledničce nejlépe přes noc. Druhý den vyjmeme z marinády, ale tak, aby na nich trochu zůstala a obalíme ve strouhance, potom ve vejcích a znovu ve strouhance. Smažíme na pánvi na rozpáleném oleji z obou stran. Přendáme do pekáčku, pokud zbude, vlijeme zbylý výpek i marinádu a zalijeme smetanou. Přikryjeme alobalem a dáme do trouby péct. Pekla jsem 1 a 1/4 hod. na 150 °C v horkovzdušné troubě.
2
Recept je určen pro ty, kteří nedrží žádnou dietu.

Komentáře k receptu

  • alabai
    alabai |

    19. 5. 2013 07:04

    Je to vynikající! A jako příloha štˇouchaný brambor se slaninou .

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    8. 8. 2007 22:51

    určitě tu bude chutnat i s libovějším masem, vyzkouším to z krkovičky

  • Anonym
    Anonym |

    31. 7. 2007 19:04

    No maucta ...

  • Anonym
    Anonym |

    31. 7. 2007 13:17

    Ještě bych doporučila vylepšení: Pomelte škvarky a naplňte jimi ten bůček. A do omáčky přidejte ke smetaně ještě jíšku. Pak to bude ta správná likvidační "dieta". Kdo bude mít výčitky svědomí, může to zakousnout pohankovým amasaké.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: