Naše kyselo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby dáme vařit do osolené vody, mezitím omladíme kvásek mlékem. Když jsou houby skoro měkké, zavaříme k nim kvásek, mícháme, aby se nenadělaly žmolečky. Krátce povaříme, rozklepneme vejce a ještě chvilku mírně vaříme.
2
Cibulku osmažíme dozlatova na másle a přidáme do kysela. Brambory uvaříme ve slupce zvlášť a dáváme je do kysela až na talíři.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Houby Kvásek Máslo Mléko Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Marie
    Marie |

    22. 11. 2004 15:41

    Já vejce na cibulce usmažím.

Další doporučené recepty: