Nakládaný hermelín II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na mírném ohni necháme v oleji rozpustit cukr, Pikant fix a ocet. Až se cukr rozpustí, stáhneme směs z plotny a necháme vychladnout. Sýr nakrájíme na kostičky a narovnáme do sklenic, případně proložíme bylinkami, cibulí, houbami, apod. a zalijeme nálevem. Sklenice uzavřeme a 5 dní necháme uležet v ledničce.
2
<BR>Toto množství vyjde cca na dvě sklenice po 1/2 l. Olej používám z větší částí obyčejný stolní, část nahradím olivovým.
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Cibule Cukr Hermelín Ocet Olivy Pikant fix Rostlinný olej

Komentáře k receptu

  • Ladia -
    Ladia - |

    14. 3. 2010 15:06

    Tano, http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JRPQKOM5&id_kategorie=JNLNISD5

  • Tana Kokesova
    Tana Kokesova |

    14. 3. 2010 13:24

    Nenašla jsem nikde zde vychvalovaný recept na "Nakládaný hermelín III., poradíte mi, kde ho najdu, přípdně pošlete recept?Díky

  • Táňa Miňová
    Táňa Miňová |

    22. 8. 2008 21:17

    Dobrý den,recept na nakládaný hermelín č. III je výborný,zkuste můj recept č. VI. Je tam jiné koření a je moooc dobrý

  • Jitka
    Jitka |

    3. 8. 2007 23:47

    Zdeno z JM,už jsem hermelín III.taky zkusila a je fakt nejlepší!Do ledničky jsem ho nedávala a byl hotový už za 3 dny,jen tekl!!Tento II. dokonce po pár dnech ztvrdnul a už ho nikdo nejí.Zkusím ještě ten pikantní ale asi zůstanu u té III.Díky

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    1. 8. 2007 09:38

    Jitko,pokud se vám tenhle nakládaný hermelín zdá takový "nijaký",zkuste "nakládaný hermelín III".Ten u nás a našich přátel zvítězil. A to už jsem několik jiných receptů vyzkoušela.

  • Ňulinka -
    Ňulinka - |

    1. 8. 2007 08:49

    Beraní rohy jsou zavařené papriky-feferonky.V sladkokyselém nálevu.

  • Anonym
    Anonym |

    31. 7. 2007 22:50

    Čo sú zavarene baranie rohy?

  • Jitka
    Jitka |

    31. 7. 2007 22:12

    Pikant fix jsem taky nesehnala,dala jsem místo toho Deko a je to nijaký!Kdo ví čím ten Pikant nahradit!!!

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    2. 5. 2007 09:37

    Jitko, jestli to není nějaká směs k nakládání zeleniny

  • Zlata K.
    Zlata K. |

    2. 5. 2007 08:15

    Vynikající, vřele doporučuji.

  • Jitka
    Jitka |

    2. 5. 2007 08:12

    Prosím vás, můžete mi někdo poradit co je to "Pikant fix" a kde ho mám sehnat? Ptala jsem se na to ve dvou supermarketech a prodavačky na mě zírali, jako kdybych spadla z marsu. Asi jsem ze zapadákova :-)

  • Anonym
    Anonym |

    31. 5. 2006 11:58

    Tento recept som uz dlho hladala. Je to najlepsi nakladany hermelin aky som kedy jedla. Namiesto lyzice cukru som vsak dala iba pol lyzice a pridala som k hermelinu zavarene baranie rohy.

  • Anonym
    Anonym |

    2. 11. 2005 16:15

    ento recept dělám již dost dlouho pro rodinu i kamarády a vždy si jënom mrmlají jaké je to dobré. vřele doporučuji. Kdo má rá sýr.

Abecední seznam: