Nakládaná slepice s ananasem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cukr se solí převaříme v 1,5 l vody a necháme vychladnout. Slepici nakrájíme na porce, vložíme do mísy a zalejeme připravenou vodou. Necháme stát v chladu 2 dny. Občas maso převracíme. Potom slepici vyjmeme a v trošce vody povaříme. Zbavíme ji kostí a kůže a necháme vychladnout. Majonézu smícháme se smetanou, přidáme ananasovou šťávu. Maso upravíme na rozložené salátové listy, polejeme majonézou a posypeme nadrobno nakrájeným ananasem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    23. 3. 2006 07:15

    Možná, že tá čínska kapusta je ešte lepšia ako ten šalát. Vyskúšam : )))

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    22. 3. 2006 14:11

    Tohle jsem dělala docela nedávno pro rodinu a chválili si to:-)) Jen místo salátu měli čínské zelí. Vyzkoušejte.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: