Mramorová čokoláda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 8 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: RomanaFranck

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení čokoláda - mléčná
    • 1
      balení hořká čokoláda
    • 0,5
      balení bílá čokoláda
    • 1
      balení želé bonbony kyselé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravte si menší nízký plech vystlaný pečícím papírem. V horké lázni si společně rozpusťte hořkou a mléčnou čokoládu dohladka, směs nalijte na plech a rozetřete do požadovaného tvaru. Stejným způsobem si ihned rozehřejte bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijte na hořko-mléčnou směs, a vidličkou vytvořte mramorování. Pedro Kyseláky rozkrájejte na třetiny, nasypte je na čokoládu a jemně přitlačte. Nechte vychladit v lednici do úplného zatuhnutí.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.