Mozečková omáčka k ovaru

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: majci

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze sádla a mouky uděláme jíšku, přidáme do ní bobkový list a nové koření. Rozředíme vývarem z ovaru, vmícháme naškrábaný mozeček, osolíme, opepříme, přidáme podravku a lžičku cukru, okyselíme.
2
Podáváme s chlebem k vařenému ovarovému masu. Je skvělé vmíchat si na talíři do omáčky křen.

Komentáře k receptu

  • Pavel
    Pavel |

    15. 1. 2011 17:27

    Babička a teta tuto omáčku dělaly pokaždé na zabijačce.K vařenému masu z kotle.Prostě paráda.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: