Moje bublanina

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celá vejce šleháme šlehačem a za stálého šlehání přidáváme vřelou vodu. Dále šleháme, až hmota hodně nabude, pak po částech zašleháme cukr. Šlehačem na stupeň "1" pak po částech přidáváme mouku s práškem do pečiva, ještě chviličku šleháme.
2
Těsto nalejeme na vymazaný a strouhankou vysypaný hlubší plech, poklademe ovocem (můžeme i posypat drobenkou) a dáme péct na 175 °C 30 minut. Pokud je čerstvý rybíz nebo maliny je tato bublanina z nich nejlepší.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: