Môj Rigó Janči - rezy60

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 24 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Klára K.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1.,14 dkg másla, 6 ks žloutků, 25 dkg práškového cukru a 2 PL kakaa vymícháme do pěny.
2
2., přidáme hladkou a hrubou mouku smíchanou se sodou bicarbonou a nakonec 2 dcl mléka. Vymícháme a dáme na vymazaný a moukou posypaný plech, klasické velikosti.
3
Pečeme pri 180°C,keď sú boky oddelené od kraja plechu, je upečený.
4
3., po vychladnutí natřeme meruňkovým džemem, né na hrubo, tak cca 2 mm.
5
4., Z 6ti bílků, špetky soli a 12 PL krystalového cukru vyšleháme na páře tuhou /musí být tuhá/ lesklou pěnu. Natřeme na džem a polijeme čokoládovou polevou, případně posypeme strouhanou čokoládou. Pokrájíme na úhledné řezy a podávame. K poobědové kávě jako stvořené. dobrú chuť.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: