Modranská játra

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jirkora

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová játra
    • 0,5
      kg cibule
    • 3
      česnek 2-3
    • mletá paprika
    • zelenina
    • pepř mletý
    • sůl
    • hořčice kremžská
    • hořčice
    • chleba
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra nakrájíme na 0,5-1 cm plátky. Poprášíme paprikou, kořením a sušenou kořenovou zeleninou. Cibulku nakrájíme na kolečka. Jednu část opražíme na pánvi a druhou na plechu spolu s nakrájeným česnekem. Na plech dále přidáme játra, podusíme a nakonec osolíme. Hořčici smícháme s protlačeným česnekem a potřeme nakrájený chléb. Na vrch poklademe játra a posypeme opraženou cibulkou.
2
Podáváme s houbami.

Komentáře k receptu

  • Milena
    Milena |

    5. 3. 2015 10:00

    Podáváme opravdu s houbami? Jakože přikusujeme žampiony nebo tak něco?