Minutkový guláš Petřín

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zuzka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájet na nudličky, osolit, opepřit a opéct na tuku. Přidat nakrájenou cibuli, na plátky žampiony, orestovat. Nakonec přidat utřený česnek, kari, majoránku, papriku, kečup, znovu orestovat, zalít vývarem, přidat kapii nakrájenou na jemno a povařit.
2
Podávat s bramboráčky nebo s hranolkami.

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    4. 7. 2014 16:33

    Navíc, kečup, kari, žampiky... pejsek s kočičkou no.

  • Michal B
    Michal B |

    4. 7. 2014 16:32

    Ze svíčkové? Někdo se tady zbláznil. Naprosto nevhodné maso na guláš, nehledě na to, že je drahé jako blázen.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    24. 2. 2008 17:28

    Na 1 kg masa dám asi 2 středně velké cibule, stačila by i jedna větší. U tohoto receptu dávám ingredience opravdu podle oka, podle momentální chutě. Někdy vynechám žampiony, někdy dám.

  • Helena
    Helena |

    22. 2. 2008 21:30

    Dovolím se zeptat,jaký dáváte poměr masa a cibule,1:1 ?Recept mně dost zaujal

  • Maruška+Víťa
    Maruška+Víťa |

    6. 7. 2006 10:35

    Dělali jsme to ze zadního hovězího a bylo to vynikající. Rychlé, jednoduché a fakt dobré. Dnes to budeme dělat znova - ze svíčkové.

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    14. 3. 2006 12:02

    Svíčkovou používám samozřejmě falešnou, ale mně jiné hovězí doma nejedí. Můžete dát i pěkné zadní hovězí, jenom to déle trvá, už to není minutkový...:-)

  • jarda dvorek
    jarda dvorek |

    13. 3. 2006 14:34

    Není to barbarské ? Ze svíčkové ?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: