Mexické fazole na slanině

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • slanina Vcelku
    • 1
      plechovka fazole
    • 1
      plechovka mexická směs bonduel V chilli omáčce
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      lžička pepř celý Nakládaný
    • 1
      ks cibule
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka cukr
    • olej
    • cibulová nať Z jarní cibulky
    • chilli Na dochucení (pokud máte rádi ještě ostřejší)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme si cibuli, slaninu a papriku na stejně velké kostky. Na pánvi osmahneme cibuli, pak přidáme slaninu. Když je vše osmažené, přidáme papriku a lžičku zeleného pepře. Po chvíli přidáme do pánve obě konzervy fazolí, lechce osolíme, opepříme a ocukrujeme a necháme tak 20 min. podusit, aby trochu změkl i nakládaný zelený pepř.
2
Nakonec posypeme nadrobno nakrájenou jarní cibulkou. Můžete to jíst jen tak bez přílohy. Nebo zabalit do tortil se smetanou a zasypat sýrem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.