• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Mexické fazole
    Napište svůj komentář k receptu

    Mexické fazole

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Mexické fazole
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        plechovka fazole v tomatové omáčce
      • cibule
      • sádlo
      • sůl
      • pepř mletý
      • kečup - ostrý
      • 150
        g vepřové maso

    Postup přípravy receptu

    1
    Na rozpáleném sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme na drobné kousky nakrájené vepřové nebo kuřecí maso. Osolíme a opepříme. Až je maso hotové, otevřeme konzervu s fazolkami v rajském protlaku a vše ještě na pánvi mícháme. Pak přidáme podle chuti ostrý kečup a zase chvilku mícháme. Nejlepší příloha je čerstvý chléb a pivo.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Mexické "Guacamole"

    Mexické "Guacamole"

    Mexické fajitas

    Mexické fajitas

    Mexické maso

    Mexické maso

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • ggggg
      ggggg | 30. 7. 2014 11:17

      No kecup bych mozna vymenil za protlak nebo rajcata a chilly :-\

    • Dejv
      Dejv | 1. 9. 2013 15:56

      Divili byste se co se používá v "lepších" restauracích... Navíc na konzervách rozhodně nic neni, to jen tady KARLOS něco přečetl na fejzbuku a ted tady ty hovadiny rozšiřuje....

    • karlos
      karlos | 29. 12. 2012 12:11

      Konzervy v lepších restauracích? :D to snad nemůžeš myslet vážně :-| :-| vtipálku :-D

    • berthy
      berthy | 11. 10. 2012 21:50

      vite prd co je dobry

    • Dragy
      Dragy | 11. 11. 2010 10:12

      Já mexickou kuchyni vařím celkem často a stejně tak i čínskou a většinu věcí používám právě z konzervy už jen vzhledem k tomu že je kolikrát lepčí než ta ,,čerstvá" a nevidím na tom nic špatného. Ba naopak a vaří se tak i v lepších restauracích....

    • Zora Manasová
      Zora Manasová | 9. 2. 2008 19:07

      Tomáš, trikrát som si prečítala komentáre, ale nikde som nenašla, že by Zdena z JM radila Di orechy na nervy, to je Váš veľmi zavádzajúci vyýklad. V každom prípade ale žasnem nad tým, ako niekto dokáže bez vyskúšania receptu ho šmahom ruky odsúdiť a slovníkom, ktorý sa do debaty o jedle vôbec nehodí. Takéto reči netolerujeme ani nášmu 10-ročnému synovi.A mimochodom, tiež nevidím nič zlé na použití fazule z konzervy, šampiňóny tiež používame aj z konzervy. A určite je to lepšie a zdravšie ako vrecúškové polievky. Ak nejde o život, nejde o nič, takže trochu viac tolerantnosti a slušnosti a hneď bude svet krajší. Pekný deň a dobrú chuť všetkým.P.S. Di, nič si z toho nerob(te), priemerný počet blbcov na kilometer štvorcový je všade rovnaký, len niekedy ich stretne človek častejšie. Vydržať!

    • Eva Přecechtělová
      Eva Přecechtělová | 4. 2. 2008 18:00

      :o)))

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 4. 2. 2008 16:57

      ----------

    • Daniella O.
      Daniella O. | 4. 2. 2008 15:46

      Zdeno z JM, v tomto pripade je komentar od bestie naprosto jasny a srozumitelny. Myslim, ze kdyz Vam nekdo sdeli, ze budete k obedu cochtat zrudnost, je docela jedno, jestli Vam to poda pisemne nebo rekne z oci do oci, treba i s usmevem na tvari. Urazka urazkou zustane a zly umysl nekomu ublizit take.

    • Anonym
      Anonym | 4. 2. 2008 15:05

      Osmahnout maso na pánvi a nalít na to konzervu - to snad by opravdu v receptech být nemuselo.

    • Tomáš Marný
      Tomáš Marný | 4. 2. 2008 11:00

      Milá, zlatá Di , měla by jste jíst hodně odřechů, jsou dobré na nervy, paní Zdena z JM má pravdu .A k mým receptům, nic nového už nevymyslím, jen snad čápy s mákem, ale čápů je málo. Jinak mám rád a hodně vařím starou českou kuchyni bez kečupu, sojovky a různých kořenících pyltíků a z moderní kuchyně kombinaci masa s ovocem a bylinami a na všech servrech o vaření je dostatek inpirace, ale je oravda, že si na Receptech nejvíce potlachám

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 4. 2. 2008 06:33

      No ono taky záleží na tom, jak si který komentář vyložíme.Napsaný komentář vypadá jinak, než když vám řekne někdo kritiku do očí.Proto si myslím, že je třeba kritické komentáře brát s určitým nadhledem a ne za nimi hledat hned něco povýšeneckého a urážlivého.

    • Di
      Di | 4. 2. 2008 06:26

      Víte, Jano, slovo zrůdné, se mi opravdu k jídlu nehodí. Zrudné je to, co se děje za války, za totality, ale jídlo? Ale ono samozřejmě jde zase o něco úplně jiného. Vždyť to už znáte, jak to tu s některými "přispěvateli" je.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 3. 2. 2008 18:50

      Souhlasím s Di.., nevadí mi ani v nejmenším odlišný názor,ale způsob vyjadřování a takové nějaké povýšenecké opovržení nad receptem,který mi připadá jako báječná rychlovka.Dělám fazole podobně,jen si je uvařím sama a přidávám protlak.Tady je použitý kečup a pro urychlení fazole z plechovky.Nic tak zrůdného to nebude.Musím se smát:o))

    • Di
      Di | 3. 2. 2008 13:18

      Víte, kdo je diplomat, pane Marný? To je člověk, který Vás pošle do Prčic takovým způsobem, že se na ten výlet začnete těšit.Tím chci říci, že všechno se dá říci slušně včetně kritiky. Nemá-li někdo rád kečup, je to jeho problém, proč hned volit silná slova o zrůdnostech ?!), kečupových koupelích (vždyť ani o množství nebyla řeč!) apod. Buďte klidný, mě odlišný názor rozhodně neuráží, ale vadí mi, když někdo uráží autory receptů právě proto, že jim chutná něco, co kritikům ne. A propos: vařit rozhodně umím a když vařím fazole (bez konzervy), dávám do nich také kečup (hodně)! A kdy už nám konečně předvedete, co vaříte Vy?

    • Tomáš Marný
      Tomáš Marný | 3. 2. 2008 10:39

      Jano a Di podle mně máte pravdu jen částečně , když se někdo učí vařit, tak by to rozhodně neměl zkoušet na tomto receptu, kečupové koupeli. Zkušená kuchařka si ho upraví podle svého. A o urážkách není ani řeči, je to jen odlišný názor od vašeho a to vás uráží?

    • Helena
      Helena | 2. 2. 2008 19:32

      No ale zase je to rychlé.Také je to někdy nutné,když nemáme čas stát u sporáku.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 2. 2. 2008 19:01

      bestie: nevidím na tomto receptu nic tak pobuřujícího,spíš se mi nelíbil Tvůj komentář.Je zcela zbytečný a jen zabírá místo tam,kde by měly být komentáře k pokrmu a ne plané tlachání o ničem.

    • Di
      Di | 2. 2. 2008 17:56

      Už jme to tu bestie probírali a prpíraly stokrát: 1. jsou tací, kteří se teprve učí vařit, začínají třeba od konzerv a rádi zde najdou inspiraci; 2. jsou chvíle, kdy člověk potřebuje uvařit něco rychlého, protože spěchá a také k tomu potřebuje inspiraci ; co je na tom špatného přidat k čerstvému masu již uvařené, ochucené fazole? A v neposlední řadě: NIKDO VÁS PŘECE NENUTÍ TO ANI ČÍST, NATOŽ VAŘIT! Takže s tímto stokrát obehraným tématem urážení už prosím vůbec nezačínejte.

    • bestie bestie
      bestie bestie | 2. 2. 2008 16:54

      No vida. A já myslel, že tato stránka je o receptech a vaření. A ona je o tom, jak cosi čochtat z kečupu a konzerv. No to je opravdu mexické. Na tyto stránky, pokud by chtěly mít trochu úroveň, by měl jejich správce zařazovat opravdu recepty na vaření a ne takové výše uvedené zrůdnosti.

    • Kačaba
      Kačaba | 15. 1. 2008 13:53

      Mexické nemexické, je to prostě výborné. Rychlovka a super. Vřele doporučuji.Trošku vegety a chilli není na škodu.

    • Hydr0gen
      Hydr0gen | 21. 8. 2007 01:20

      Co je na tom mexického? To, že jsou tam fazole?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Luštěniny Fazole
    Pokrmy Z luštěnin Mexiko Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole v tomatové omáčce Kečup - ostrý Pepř mletý Sádlo Sůl Vepřové maso
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zavináče

    Zavináče

    Černá buchta jednička

    Černá buchta jednička

    Muffinky borůvkové

    Muffinky borůvkové

    Čebureky II.

    Čebureky II.

    Falešný tatarák z junioru

    Falešný tatarák z junioru

    Papriková smetanová omáčka

    Papriková smetanová omáčka

    Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"

    Masové kostky (nudličky) v paprikovo…

    Bábovka z kefíru hrníčková

    Bábovka z kefíru hrníčková

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Krkovička pečená na medu a hořčicí

    Doporučujeme

    20 minut
    Pizza z arabského chleba

    Pizza z arabského chleba

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    73
    Cheesecake do skleničky
    Cheesecake do skleničky
    34
    Jablkový koláč ve skleničce
    Jablkový koláč ve…
    26
    Kokosové tiramisu
    Kokosové tiramisu
    22
    Alibábovka
    Alibábovka
    21
    Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem
    Gnocchi se slaninou,…

    Zajímavé články

    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?

    Sledujte nás

    AHA.cz Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    AHA.cz Těhotná Josefíková jí za tři! A... Tohle je její partner!

    Těhotná Josefíková jí za tři! A... Tohle je její partner!

    AHA.cz Deník Aha! 22.1.2021

    Deník Aha! 22.1.2021

    Dáma.cz Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Ženy.cz Stravovací návyky celebrit. Jí Meghan, J.Lo nebo Gemma opravdu tak super zdravě?

    Stravovací návyky celebrit. Jí Meghan, J.Lo nebo Gemma opravdu tak super zdravě?

    Maminka.cz Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Reflex.cz Tomáš Třeštík: Vím, že lidi seru, sám bych se taky sral. Jsem dobrý fotograf a jsem šťastný, ale hledám se

    Tomáš Třeštík: Vím, že lidi seru, sám bych se taky sral. Jsem dobrý fotograf a jsem šťastný, ale hledám se

    E15.cz Zapomeňte na Coca-Colu, největšího světového nápojáře je třeba hledat jinde

    Zapomeňte na Coca-Colu, největšího světového nápojáře je třeba hledat jinde

    Abecedazahrady Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    • Recepty.cz
    • Mexické fazole
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí