Meduňková marináda s mátou a jogurtem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 5 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrst meduňka
    • 1
      ks citron
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      hrst máta
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 250
      g jogurt

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvedené ingredience dejte do mísy. Dobře promíchejte.
2
Maso se do marinády snažte naložit vždy den předem (ryby postačí marinovat kratší dobu) příp. minimálně 6 hodin. Před grilováním maso z marinády vyjměte a důkladně ubrouskem očistěte. Pokud marinádu neodstraníte, zcela přebije chuť masa.

RADA: Jak grilovat maso?

Použité ingredience v tomto receptu: Citron Jogurt Máta Meduňka Olivový olej Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: