Masová směs na víně ala divočina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 180 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, špek a zeleninu nakrájíme na větší kostky a vše dáme do velké mísy. Přidáme balíček koření na divočinu, opepříme, sůl nedáváme. Zalejeme olejem. Rukama pořádně promícháme a směs dáme do pekáče, kde se maso bude péct. Zalejeme červeným vínem tak, aby maso bylo potopené a necháme do druhého dne odležet. Než dáme maso péct, slijeme nálev bokem - bude se hodit na podlévání. Směs osolíme dle chuti a pečeme pomalu asi hodinku a půl do úplného změknutí. Příloha - brambory nebo chleba - ten je nejlepší.
2
brou chut :) zkuste to je to moc dobrý

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: