Masová směs na víně ala divočina

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 180 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hovězí kližka
    • 250
      g vepřová plec
    • 150
      g vepřová játra
    • 100
      g uzený špek
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks koření - divočina
    • 1
      ks červené víno
    • sůl
    • pepř mletý
    • 8
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, špek a zeleninu nakrájíme na větší kostky a vše dáme do velké mísy. Přidáme balíček koření na divočinu, opepříme, sůl nedáváme. Zalejeme olejem. Rukama pořádně promícháme a směs dáme do pekáče, kde se maso bude péct. Zalejeme červeným vínem tak, aby maso bylo potopené a necháme do druhého dne odležet. Než dáme maso péct, slijeme nálev bokem - bude se hodit na podlévání. Směs osolíme dle chuti a pečeme pomalu asi hodinku a půl do úplného změknutí. Příloha - brambory nebo chleba - ten je nejlepší.
2
brou chut :) zkuste to je to moc dobrý

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.