MASO SE ŽAMPIONY A CIBULÍ

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,5
      kg maso nejlépe hovězí, vepřové nebo drůbeží
    • 0,5
      kg cibule
    • 0,5
      kg čerstvé žampiony
    • 1
      kelímek šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na menší plátky, naklepeme, potřeme olejem a uložíme do lednice tak na 2 hodiny odležet - pozor, nesolíme, ani nepepříme.
2
Nakrájíme cibuli na větší kousky, dost osolíme a opepříme a do sklovata ji osmažíme. Žampiony taktéž osolené a opepřené osmažíme na pánvi. Nyná maso opečeme na pánvi jako minutku a když je hotové přidáme k němu osmaženou cibuli a žampiony, zalijeme jednou šlehačkou a vše 2-3 minuty povaříme. Dochutíme třeba něčím pálivým a podáváme s čímkoliv.
3
OPRAVDU DOBRÉ.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.