Maďarský guláš z kuřete

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme, necháme na oleji zesklovatět, vložíme na kousky nakrájené kuřecí maso a osmahneme, zaprášíme moukou, přidáme mletou papriku, žampiony a pokrájenou papriku, podlejeme a dusíme, dochutíme protlakem.
2
Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Katka Altmanová
    Katka Altmanová |

    25. 8. 2006 22:07

    Jíme z masa jen kuřecí, rybu a plody moře a mohu potvrdit že se z kuřete dá uvařit cokoli, děláme guláš, svíčkovou i sekanou a karbanátky a ptáčky, prostě všechno. Možná někdo bude tvrdit, že není nad bůček atd. nikomu to neberu ať si každý jí co mu chutná-jen že guláš z kuřete je výborný.

  • Petr
    Petr |

    9. 7. 2006 12:13

    Doporučuji místo kuřecích prsou použít stehení řízky. Jsou šťavnatější a myslím, že to guláši jen prospěje,

  • Aninka
    Aninka |

    8. 7. 2006 13:24

    Souhlasím guláš z kuřecího masa je taky dobrý.

  • Anonym
    Anonym |

    4. 7. 2006 16:48

    Vyborny recept!

Poslední navštívené:

Abecední seznam: