Ludvíkovic vepřové na zázvoru

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: denbaden

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pokrájíme cibuli nadrobno, maso nakrájíme na větší kostky. V hrnci rozpálíme tak dvě lžíce sádla, na něm dozlatova osmahneme cibuli, pak přidáme maso, osolíme. Restujeme, až se maso s cibulí chvílemi trochu přichytne. Přidáme nové koření, dvě lžičky zázvoru - můžete dát víc, ale pozor - zázvor je hodně výrazný!!! Podlijeme vodou a dusíme asi půl hodiny.
2
Když je maso měkké, vyjmeme koření. Z cibule se nám udělal výborný sos, do kterého přihodíme a jen zvolna zamícháme nastrouhaný česnek a na závěr zjemníme asi 2 lžícemi másla. Podle chuti přisolíme a podáváme s bramborovým knedlíkem.
3
Nejlepší je to druhý den, když se vše pořádně rozleží.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Máslo Nové koření Sádlo Sůl Vepřové kotlety Zázvor
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: