Listové šátečky s červenou řepou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Šátečky: řepu nastrouháme nebo nasekáme na jemno, přidáme půl konzervy kukuřice, nakrájenou anglickou slaninu a zbytky kuřete (stačilo mi půl stehna), smícháme, osolíme.
2
Listové těsto rozválíme na čtverec a nakrájíme na 9 čtverečků, plníme směsí, potřeme vejcem a dáme péct, asi 20 minut na 150 °C, do zlatova.
3
Zelí: na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme nastrouhanou řepu, bobkový list, osolíme, podusíme asi 10 minut, poprášíme hladkou moukou a necháme 5 minut dojít.
4
Podáváme jen šátečky se zelím, maso už netřeba.

Komentáře k receptu

  • Janda
    Janda |

    11. 8. 2012 18:58

    Chutné jídlo se zdá být 8-)

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    5. 1. 2012 09:16

    Opraveno, díky

  • Ladia
    Ladia |

    5. 1. 2012 08:35

    Nikde uzené maso nevidím ...

  • Tereza J.
    Tereza J. |

    7. 6. 2008 06:29

    Výborné !!! Včera som urobila a chutilo veľmi. Bolo to rýchlo hotové a hlavne chutné. Fotku som poslala, dávam 1*.

  • Kamila
    Kamila |

    4. 8. 2007 15:25

    ne nezkoušela, ale určitě to půjde, sterilovaná řep je vyniající a když ji děláte s křenem, má pikantnější šmrnc,takže to určitě bude ještě lepší :-) A myslím, že do listového těsta jde nacpat úplně všechno :-)) Určitě budu obměňovat, třeba i kedlubny by tam šly...

  • myš
    myš |

    2. 8. 2007 14:36

    Ne zkousela jsem ale zkousela jste ?

  • Myš
    Myš |

    2. 8. 2007 10:17

    Zní to zajímavě !!! Zkoušela jsem někdy použít řepu sterilovanou v nálevu a nebo místo řepy třeba zelí ?

Abecední seznam: