Kuřecí topinka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lois.Lein

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka čubrica
    • olej
    • 1
      lžička koření - čína
    • 1
      ks kečup - jemný malý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme česnek, čubricu, čínu, sojovku, olej. Vše smícháme. Nejdříve naložené maso zprudka asi 5 minut osmahneme, přidáme nachystanou napařenou a osolenou zeleninu a zalijeme polovinou malého kečupu. Krátce smažíme a poté asi 3 minuty dusíme.
2
Na očesnekovanou topinku naložíme masovou směs a posypeme strouhaným sýrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    28. 7. 2009 14:50

    Marie sa pýtala správne. Citujem"Nejdříve naložené maso zprudka asi 5 minut oshmahneme..". Asi je tým naloženým mäsom myslené to ochutenie a zmiešanie.

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    28. 7. 2009 10:39

    Paní Marie, špatně jste to pochopila :-) Na tu topinku to naložíme (položíme) masovou směs.....

  • marie krejzarova
    marie krejzarova |

    10. 11. 2005 16:52

    Píšete naložené maso.Jak dlouho?

  • Tajtrlik
    Tajtrlik |

    9. 11. 2005 08:43

    Čubrica je směs koření, používaná v Bulharsku( tam jí maj více druhů- tady maj jednu univerzální). Běžně se dá koupit pod tímto názvem v obch. řetězcích, někdy i na trzích. Ideální do leča, mletých mas... já ji sypu výjma kávy a šlehačkového dortu do všeho.Není pálivá spíš nasládlá a krásně voní.

  • Petra
    Petra |

    8. 11. 2005 16:17

    Co to je čubřica?