Kuřecí roláda s houbami a pórkem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kuřecí maso řízek (stehenní, prsní)
    • plátkový sýr
    • šunka
    • pórek
    • houby hříbky/žampióny
    • cibule
    • pepř mletý
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozklepané nasolené a opepřené maso dáme plátek sýra, plátek šunky a rozprostřeme kolečka pórku. Maso úhledně zabalíme do rolády a zafixujeme párátkem. Na hlubší pánvi rozpálíme olej a z obou stran na něm roládu orestujeme, roládu dáme ke straně pánve a přidáme najemno pokrájenou cibuli, lehce ji orestujeme a přidáme pokrájené houby a pórek, vše lehce společně orestujeme.
2
K roládě a směsi nalijeme přiměřené množství vody a vše necháme pod pokličkou dusit dokud houby nezměknou. Kuřecí roláda dušením zkřehne a sýr, který je uvnitř, mírně zahustí a osolí omáčku z cibule, hub a pórku. Omáčku můžeme následně dosolit a zahustit vodou s trochou mouky. Roládu podáváme se šťouchanými brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.