Kuřecí maso na kari II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji dozlatova osmahneme cibulku, na cibulce podusíme na kousíčky nakrájené kuřecí řízky, posolíme a necháme podusit. Nakapeme několik kapek worchestru a sójovky a posypeme lžičkou kari. Nějakou chvíli zase necháme maso, aby získalo tu správnou chuť a poté zalieme zavářkou a šlehačkou. Poté už jen pořádně promícháme a můžeme podávat na stůl.
2
Doporučuji těstoviny, mohou se podávat zvlášť, nebo zamíchat rovnou do omáčky, je také možno, těstoviny v omáčce zapéct.

Komentáře k receptu

  • Myš
    Myš |

    16. 4. 2007 17:29

    A co to nezahustit vubec ? Dat jen tu smetanu ? ( davam nizkotucnou...) To vite, je jaro, clovek vic kouka po kaloriich... Nebude to pak moc řídké ?

  • Blanka Plašilová
    Blanka Plašilová |

    13. 4. 2007 21:02

    hmm, taky vyzkoušíme :-) Vypadá to skvěle

  • Zdenka Slovackova
    Zdenka Slovackova |

    11. 4. 2007 15:44

    Tohle jídlo taky dělávám, ještě přidávám na kostičky nakrájenou sterilovanou okurku a nechám provařit. Je to mňam!

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    10. 4. 2007 10:05

    Poradím vám, aby jste nemuseli dávat na hustotu mouku. Dejte do půllitrového hrnku - 1 hrnek smetany a 1 hrnek kyšky ( kefír apod. ), nechte při pokojové teplotě 24 - 36 hodin stát, zhoustne to a dá se to použít na různá jídla, kam přijde smetana. Vydrží v lednici i týden - dávám do sklenice s víčkem. Dělala jsem s tím krůtí ragú a bylo to božské.

Abecední seznam: