Králík na ruby

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík
    • 1
      balení žampiony
    • 1
      ks cibule
    • 1
      kostka masox
    • 0,5
      l voda
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • strouhanka
    • 2
      ks vejce 1 -2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka omyjeme osušíme a naporcujeme, osolíme, opepříme, opaprikujeme, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance. Opečeme na pánvi po obou stranách. Na vymazaný plech poklademe na kolečka nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Přidáme králíka a podlijeme vodou, v které jsme rozpustili kostku masoxu, pečeme zakrytého v troubě za občasného polévání výpekem do úplného změknutí. Výborně chutná s rýží, opečenýma bramborami nebo bramborovou kaší.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.