Nakládaný kořeněný bůček
Kořeněný hruškový kompot
Kořeněný čokoládový koktejl
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tekutou..nic se nešlehá,jen naleje a vpracuje do masa.:o)Kdo nemá rád kari koření,může použít na mletá masa.Je to taky moc dobré.:o)
Tu šlehačku našlehanou nebo tekutou?
Tak to vypadá dobře,ty Vaše karbošky..musím vyzkoušet:o)
Tuto sekanou také dělávám, je skvělá.Někdy ze směsi dělám karboše bez kari a se str.sýrem,pak do trojobalu.Bezva !!
Hovězí guláš se zeleninou
Růžičková kapusta na kari
Francouzský hruškový koláč
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Lehká jogurtová buchta s ovocem,…
Rýžový nákyp s broskvemi
Dietní karbanátky
Cuketová kolečka
Tvarohové koblížky s jablky
Makové kytky s citronem
Rajčatová polévka s petrželovým pestem
Grilovaný Rump steak
Pečená mrkev s mrkvovým pestem
Gratinované brambory a batáty
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Ořechové řezy
Croissanty: recept na francouzskou…
Milionářské řezy se slaným karamelem