Kokosová očka

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky dobře rozmačkáme vidličkou, a společně s máslem, cukrem, rumem a kokosem vypracujeme hmotu, kterou necháme ztuhnout v chladničce. Potom z ní tvoříme kuličky, obalíme je v kokosu a do každé uděláme jamku. Do jamek nalijeme trochu rozpuštěné čokolády a necháme ztuhnout.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zuzka
    Zuzka |

    9. 1. 2015 13:53

    Předpokládám, že když napíšete 240 gr. cukru tak tam má být 240 gr. cukru. To jste taky mohla napsat paní co psala, že by to bez rumu bylo lepší, že ho taky nemusela dávat. Nechápu proč tedy píšete odměrky.

  • J.Tereza
    J.Tereza |

    9. 1. 2015 12:02

    A čo vám bránilo dať cukru menej?

  • Lenka
    Lenka |

    31. 12. 2014 07:59

    Byly pohledově pěkné, ale příšerně přeslazené, takže jsem s nimi bohužel neuspěla. :-(

  • Lindus1Klenka
    Lindus1Klenka |

    29. 12. 2014 21:37

    Vcelku dobré,ale bez rumu je to lepší.

  • yvajs
    yvajs |

    11. 11. 2014 05:47

    dělala jsem loňi,chutnal nám ,místo čokolády jsem dávala ailgátové ovoce nebo lentilky :-[

  • mapok
    mapok |

    2. 1. 2012 11:20

    Recept dobrý, jednoduchý, ale přeslazený, takže jsem těsto nastavila strouhankou a mlékem.

  • BARBARELLA01
    BARBARELLA01 |

    17. 12. 2011 15:35

    Moc dobré, dala jsem jen trošku méně cukru-super ;-)

  • leon
    leon |

    1. 1. 2011 14:14

    Totéž jsem zkusil a místo kokosu jsem použil mleté lískové oříšky.Je to také bašta a hned to zmizelo z talířku.

  • J.Tereza
    J.Tereza |

    27. 12. 2010 13:27

    nešlo, to sa možno opýtať, načo je tam kokos, alebo načo je tam maslo... Taký je recept a v každom recepte má každá surovina svoje opodstatnenie. :-D Ak máte problém s varenými žĺtkami, vyberte si iný recept. 8-)

  • MJG
    MJG |

    27. 12. 2010 11:07

    NAC JSOU TAM TY VARENE ZLOUTKY, NESLO BY TO I BEZ NICH???

  • Zuzka
    Zuzka |

    27. 12. 2010 10:34

    Výborný recept, jednoduchý a krásný na oko. Moc děkuji.