• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)
    Napište svůj komentář k receptu

    Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.4
    hodnotilo: 5
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 0,50
        hrnek mouka
      • 1
        hrnek cukr
      • 1
        hrnek kokos
      • 4
        ks vejce
      • 2
        hrnek mléko
      • vanilková esence
      • alobal
    • Variace na vychladlý moučník
      • zmrzlina
      • šlehačka

    Postup přípravy receptu

    1
    Všechno se dá do mísy, pořádně umíchá, a naleje do vymazané (23 cm) formy.
    2
    Peče se asi 40 min. na 180 °C. Nejlépe se mi povedla v remosce, ve které se peče asi 30 minut. Povrch se musí asi po 20 min. chránit alobalem.
    3
    Může se jíst ještě teplá, nebo studená se šlehačkou či zmrzlinou.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Apple pie

    Apple pie

    Kuřecí pie

    Kuřecí pie

    Banoffee pie

    Banoffee pie

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Čtenář001
      Čtenář001 | 13. 3. 2016 10:16

      To rozhodně, ten název je okoulující :-D :-D

    • Paja
      Paja | 18. 10. 2015 12:01

      Nepect, spatny recept, testo tece... Nerealne. :-$ O:-)

    • Mirka
      Mirka | 7. 8. 2015 17:58

      Uz ten nazev sam o sobe napovida, ze z toho nic kloudneho byt nikdy nemuze. "Kokosova nemozna kolac" ???...boze ten autor receptu musi byt skutecne poradna trubka! :-D 8-)

    • marketa
      marketa | 5. 11. 2014 09:35

      Šílené, úplně k nicemu recept, fotka něčeho jiného, chuť hrozná, porce děs, málo všeho, hodně toho chybí

    • orel
      orel | 24. 8. 2014 21:58

      Kurňa! Myslel jsem, že vyrobím, co vidím na obrázku, a místo toho mám tenkou nevyběhlou vlhkou vrstvu těsta. Měl jsem tam přidat víc mouky než toho půl hrnku a prdopeč :-/ Fakt supr recept... :-X

    • kuba
      kuba | 15. 2. 2013 19:02

      Už tím, jak to bylo řidké jsem měl špatné tušení. To se potvrdilo po ochutnání. Nedoporučuji.

    • anonym
      anonym | 14. 2. 2013 10:09

      chtela bych se zeptat do jake form to ma byt? dkuji

    • Kutil
      Kutil | 25. 11. 2012 21:13

      Tak tehle recept jsem zkoušel a musím říct že jsem dělal lepší

    • Kamila B.
      Kamila B. | 31. 8. 2012 07:35

      Recept je pod jménem Receptů zřejmě proto, že jste ho zakládala jako neregistrovaný uživatel. Pokud mi napíšete, pod jakého uživatele mám recept přiřadit, ráda to udělám.

    • possum
      possum | 31. 8. 2012 07:00

      Tenhle recept jsem, samozrejme, poznala. Zajimave, ze si 'recepty' recept prisvojily a me vymazaly. :-/

    • possum
      possum | 31. 8. 2012 06:57

      Uplne spravne. Ta ridkost ponejvic lidi poleka. :-)

    • Michaela
      Michaela | 23. 8. 2012 15:01

      to ,,těsto" je strašně řídké,má to tak být? (zrovna jsem začala ,ale nevím jestli je to těsto správné).. ??? :-)

    • A.Evaldová
      A.Evaldová | 19. 10. 2011 07:02

      To děláte úplně jiný recept.

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 7. 10. 2011 13:18

      Je dobrý, do těsta přidávám 1/3 hrnku citronové šťávy a citronové kůry, pár lžic másla ;-)

    • possum *
      possum * | 8. 1. 2007 14:49

      No, zadna pie vetsinou moc nenaskakuje. Jsem rada, ze chutnala. Rychle, chutne a jednoduche, to je moje znacka. :-))

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 7. 1. 2007 17:24

      Pie,ač se zdála zcela nemožná,byla výborná.Jen se mi zdálo,že moc nenaskočila do výšky,ale návštěva si pomlaskávala,takže jsem byla spokojená.Rychlý,chutný a jednoduchý zákusek :o)

    • Barbora Polakova
      Barbora Polakova | 2. 1. 2007 14:48

      Ja som pouzila vanilkovy cukor.

    • possum *
      possum * | 2. 1. 2007 13:21

      Hmm, jelikoz to obsahuje kokos, tak to mandlove aroma...nevim. Rumove mozna. Ale klidne se muze vynechat uplne. Ja casto nedam nic, protoze vanilku zrovna ve vsem nemusim.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 2. 1. 2007 08:28

      Nemám doma vanilk.extrakt,ale pouze mandlové a rumové aroma.Dalo by se to nahradit tímto?Kdyby ano,kolik do toho těsta toho dát?Děkuji:o)

    • possum *
      possum * | 1. 1. 2007 11:59

      pie=kolac. Presne prelozene. Tohle bych ale asi kolac nenazvala. Bohuzel, nevim jak cesky jinak, tudiz jsem neprekladala a nechala pie. Tenhle pie skonci po upeceni trivrstvovy. Testovy spodek, na tom neco jako pudink a vrsek z kokosu.

    • Anonym
      Anonym | 31. 12. 2006 13:11

      pie=španělsky noha

    • Anonym
      Anonym | 31. 12. 2006 10:17

      Co to vlastně pie je?Jak to vypadá?Jako buchta?

    • Barbora Polakova
      Barbora Polakova | 30. 12. 2006 18:33

      Zostalo mi vela kokosu z vianoc, tak som vyskusala zaberie to 10 min casu a chuti to velmi dobre! odporucam.Viacej mi to chutilo na druhy den a pocakala som to cokoladou.

    • Eva Pikhartová
      Eva Pikhartová | 5. 12. 2006 12:30

      Moc děkuji.

    • possum *
      possum * | 29. 11. 2006 15:10

      Se omlouvam. Jsem zvykla ciste na hladkou. Jina tu kdysi nebyla. Ted si zvykam na polohrubou.:-) Poprve jsem tohle jedla s polohrubou kdyz jsem to pekla mame a zdalo se mi to i lepsi. Ale jinak je to fuk jakou.

    • Eva Pikhartová
      Eva Pikhartová | 29. 11. 2006 09:58

      Prosím uvést jakou mouku použít.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Dezerty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
    Moučníky Koláče Dezerty Pečení Narozeniny Výjimečný den Oslava Spojené království Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Cukr Kokos Mléko Mouka Šlehačka Vanilková esence Vejce Zmrzlina
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Bramborové krokety

    Bramborové krokety

    Biftek z mletého masa

    Biftek z mletého masa

    Kuličky Raffaelo

    Kuličky Raffaelo

    Hrníčkový perník 1.

    Hrníčkový perník 1.

    Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

    Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

    Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

    Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

    Marinovaná kuřecí prsa II.

    Marinovaná kuřecí prsa II.

    Jogurtová krkovička zapečená s bramborem

    Jogurtová krkovička zapečená s…

    Cuketové placky II.

    Cuketové placky II.

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    50 minut
    Pstruh na čekankovém risottu

    Pstruh na čekankovém risottu

    15 minut
    Chřestový salát s kozím sýrem

    Chřestový salát s kozím sýrem

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a mrkve

    Karbanátky z pohanky, červené čočky a…

    60 minut
    Bramborové vdolky se skořicí

    Bramborové vdolky se skořicí

    45 minut
    Brownies

    Brownies

    55 minut
    Red velvet dort

    Red velvet dort

    Poslední sledované recepty

    34
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    25
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    25
    Palačinky
    Palačinky
    24
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    21
    Babiččiny halušky
    Babiččiny halušky

    Zajímavé články

    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…
    Halušky se zelím: Recept našich babiček předávaný po generace
    Halušky se zelím: Recept našich babiček předávaný…
    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu: Květákové placičky či bramborová pánev
    Levné večeře do 100 Kč pro celou rodinu:…

    Sledujte nás

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    Rybová a Prachař na nože? Tohle se nemělo stát!

    AHA.cz Deník Aha! 14.4.2021

    Deník Aha! 14.4.2021

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Dáma.cz Proč právě on? Podle čeho si vybíráme své partnery?

    Proč právě on? Podle čeho si vybíráme své partnery?

    Ženy.cz Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Tyhle čelenky ovládnou letošní sezónu! Pořídíte si je?

    Maminka.cz Milníky prvního roku: Kdy se má otáčet, lézt a kdy si sedne?

    Milníky prvního roku: Kdy se má otáčet, lézt a kdy si sedne?

    Reflex.cz Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    Každá slušná vláda by požádala o důvěru sněmovny, jenže my slušnou vládu nemáme, říká Miroslav Kalousek

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Další doporučené recepty:

    Kokosová bábovka z majolky
    Kokosová bábovka z majolky
    Kokosová bábovka ze šlehačky
    Kokosová bábovka ze šlehačky
    Kokosová hrníčková bábovka
    Kokosová hrníčková bábovka
    Kokosová kolečka
    Kokosová kolečka
    Kokosová limonáda
    Kokosová limonáda
    Kokosová očka
    Kokosová očka
    • Recepty.cz
    • Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí