• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Zamilovaná očka
    Napište svůj komentář k receptu

    Zamilovaná očka

    autor: Vlastina
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 31
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Zamilovaná očka
    Zamilovaná očka
    Zamilovaná očka
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 180
        g cukr
      • 250
        g máslo
      • 80
        g kakao
      • 4
        ks žloutek
      • 300
        g hladká mouka
      • skořice
      • 3
        ks hřebíček
      • zavařenina rybízová

    Postup přípravy receptu

    1
    Zpracujeme na vále v těsto. Z těsta tvoříme malé kuličky, do každé vtlačíme důlek (obráceným náprstkem, obrácenou vařečkou apod.) a upečeme v mírně předehřáté troubě. Vychladlé naplníme pikantní zavařeninou a necháme rozležet.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Andělská očka

    Andělská očka

    Kokosová očka

    Kokosová očka

    Zamilovaný dort

    Zamilovaný dort

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Baru267 | 19. 12. 2018 17:37

      Já je dala do formy na muffiny a krásně drží :) mám je akorát trošičku víc kakaové. Vhodné i bez kakaa. Super :)

    • majmaro | 23. 12. 2017 21:53

      Totální placka :( ,ještě vyzkouším,mám je moc ráda,ale dělala jsem poprvé a katastrofa.Slípky budou mít také cukroví na vánoce :P Čím to tedy může být? Někdo bez problémů a někdo má placku. Jinak hezké svátky :)

    • silvik T.
      silvik T. | 9. 12. 2017 10:37

      Výborné

    • silvik T.
      silvik T. | 9. 12. 2017 10:35

      Dělala jsem podle rad a nechala zatuhnout v lednici.Mam je nádherné .jsou moc dobré.Určitě je budu dělat i nadále.

    • Terez
      Terez | 11. 12. 2014 20:07

      Tak já se bohužel přidám k těm, kterým se to v troubě rozteklo.. teda ne úplně na placku, ale musela sem tam ten důlek dělat pořád dokola, než se to upeklo. A co se týče vzhledu, tak to ani trošinku nevypadá jako na obrázku :-) Ale tak to může být mojí (ne)šikovností =) ... Také jsem dala o dost míň kakaa a kakaový je to pořád dost, takže s tim opatrně. Chuťově to je dobrý, ale asi jsem to pekla poprvé a naposledy :)

    • Andy
      Andy | 6. 12. 2014 10:53

      Vydrží když je budeš mít v lednici samozřejmě ;-) minulý rok jsem pekla asi ve stejný čas jako ty a byly v pohodě

    • Monča
      Monča | 4. 12. 2014 02:13

      Holky, jak dlouho vydrží tato očka? Chci je zítra péct už k vánocům a mám docela strach, že se zkazí...... Písněte, prosím!!!! O:-) Děkuju!!!!

    • Lenka
      Lenka | 15. 12. 2013 19:19

      Před chvilkou jsem naplnila důlky a budu očka muset nechat zaschnout aby se na sebe v krabici neslepily.

    • TheKacabi
      TheKacabi | 11. 12. 2013 16:51

      dala jsem jen polovinu uvedeného množství kakaa a stejně to bylo hodně... příště zkusím ještě míň, nebo půl bez kakaa a půl s kakaem... :-) a plním v polovině pečení, jak je napsáno v komentářích, myslím, že to tam líp drží než když to naplním až po vychladnutí... tohle množství mi vystačilo na 4 plechy... a příště udělám radši ještě trochu menší kuličky.. ale krásně drží tvar, a chuťově moc dobré... :-) každopádně, díky za tip :-)

    • Evelína
      Evelína | 29. 8. 2012 15:30

      Bez toho hřebíčku by to nešlo? Jinak to vypadá dobře

    • indra | 17. 5. 2011 17:26

      tak hotovo! Ocka se mi neroztekla, jen jsem ze "zamilovanych andelskych" udelala "zamilovana dabelska". ;-) tmave kakao a jahodova marmelada super! <3

    • elldarka | 20. 1. 2011 11:52

      Mně se teda také neroztekly a povedly se, mně chutnalo, ale jinak to moc nešlo....

    • svišť | 16. 12. 2010 20:45

      Dělala jsem loni, s těstem jsem problém neměla, hezky se s ním pracovalo a ani se mi očka neroztekla,jak se dočítám z mnohých komentářů. Před pečením jsem je totiž nechala tak půl hodiny na půdě ztuhnout.Kdo nemá půdu, doporučuji strčit celý plech do lednice, pak se neroztečou. ;-)

    • Eva29 | 16. 12. 2010 13:48

      Vložila jsem obrázek do fotogalerie .. vlevo je pečeno dle receptu, vpravo s bílky a s troškou kypřícího prášku do perníků (bylo zapotřebí ještě dosypat mouku, ale s těstem se pak lépe pracuje, nelepí) .. obojí pečeno na 170°C na 13min - v obou případech dávána marmeláda na začátku pečení (což způsobí, že marmeláda maličko vyklesá - lepší je ji dávat v polovině pečení, vytvoří i tak nelepivou vrstvu a výsledek je na oko efektnější :) ) .. také jsem dávala méně kakaa, jen dvě lžíce. Ale i tak moc děkuji za recept, jsou dobroučké a samozřejmě dávám za jedna :)

    • Eva
      Eva | 16. 12. 2010 13:21

      Opravuji, pekla jsem 13min na 170°C :)

    • Eva
      Eva | 15. 12. 2010 17:55

      Zkoušela jsem, ale nedržely mi tvar .. zkoušela jsem péci jak při 140°C (na 20min), tak i při 170°C (11min) .. nejprve od začátku s marmeládou, pak až od poloviny pečení .. můj závěr zní takto - tvar očka držet bez bílků nebudou, a to ani v případě, že je těsto vychlazené z lednice. Nakonec mi to nedalo a udělala jsem těsto nové, přidala do něj na toto množství dva bílky, přidala maličko kypřícího prášku do perníku a vočka jsou jako na fotce (tvarově). Pečeno při 170°C výše uvedených 11min, po asi 6min jsem teprve plnila marmeládou, aby se v troubě zbytečně nepálila a nepěnila. A díky prdopeč jsou krásně křehké. Uvidíme jaké budou další dny. O:-)

    • Eva
      Eva | 15. 12. 2010 10:59

      Marti a na kolik pečete a kdy vkládáte marmeládu? Před pečením nebo po? Moc předem děkuji za odpověď :-[

    • hana Valentová
      hana Valentová | 18. 12. 2009 17:08

      Já jsem to pro jistotu dělala z poloviční dávky a musím říct, že bezva, jsem moc spokojená, skoro jako na obrázku, i s těstem se velice dobře pracovalo.

    • Dana Genzerová
      Dana Genzerová | 18. 12. 2008 01:40

      Neodolala jsem i letos, ale zase se rozjela! A to i po přečtení všech poznámek a připomínek. Na chuť moc dobré, ale fotce na hony vzdálená. Tak asi za rok ještě jeden pokus!

    • hana vankova
      hana vankova | 10. 12. 2008 10:38

      včera jsem je upekla, důlek jsem dělala prstem a krásně to drží už jsem tam dala i marmeládu a je to ůžasný, příjemná změna,ale místo oček mám spíš oči asi jsem je dělala moc velké a stím kakaem už po zpracování surovin musí být každému jasné že to bude hodně kakaové dávám za 1

    • Kateřina L.
      Kateřina L. | 18. 12. 2007 11:52

      Chuťově jsou výborné, výrazná chuť kakaa je příjemnou změnou.Pekla jsem je před 5 dny,důlky dělala širší vařechou až "na dno"- a zůstaly.Polovinu jsem plnila rybízovou marmeládou, a polovinu Nutelou. Navrch jsem to ozdobila malinkýma stříbrnýma kuličkama, aby to nebylo tak moc tmavé/černé.

    • Renáta Janotová
      Renáta Janotová | 12. 12. 2007 20:39

      Právě jsem je naplnila marmeládou. Jsou krásné a moc dobré!!!Toto je opravdu skvělý recept na cukroví:rychlý,jednoduchý,dobrý a ještě krásně vypadá!!Jen takových víc!!!Jak píšete,že se vám to rozteklo do placiček.. :( nebojte se udělat ten důlek pořádný!!Taky jsem nejprve dělala důlek malinkou vařečkou,a pak jse, zjistila, že je to potřeba dobře protlačit a pořádnou vařechou,pak to vydrží i po upečení a krásně se to plní!!!Akorát bych příště dala míň kakaa,ale je to výborné i takto kakaové!!GRATULUJI!!

    • Yvka
      Yvka | 7. 12. 2007 17:25

      a já pekla včera.nevím kde se stala chyba,ale po upečení,jsem vytáhla placičky-důlky zmizely.když už jsem vytahla třetí plech placiček,tak jsem to vzdala.nalepím na placičky lentilku a očka budou.

    • Jitka Šálková
      Jitka Šálková | 20. 12. 2006 15:54

      Já jsem zkousela, těsto se lepilo-možná to bude tukem, ale hlavně chuťově nás to moc nenadchlo

    • eva
      eva | 17. 12. 2006 11:41

      táňo díky za odpověď. už sem je pekla a moc se mi povedli dala jsem do nich nutelu a posypala jsem je nastrouhanými oříšky- mňam

    • Táňa K.
      Táňa K. | 16. 12. 2006 21:22

      Já jsem těsto nechala v lednici uležet cca 3 hodiny a krásně se s ním pracovalo. Pekla jsem na 170 stupňů, nic se nerozteklo.

    • eva
      eva | 16. 12. 2006 14:24

      chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se má nehat uležet těsto? Děkuji za odpověď

    • Veru
      Veru | 13. 12. 2006 13:15

      Také jsem je pekla. Jen jsem netušila,že tak vyběhnou, tak nemám očka ale oči :)Plnila jsem i nutelou!A komu se zdají moc kakaové, ať je obalí v moučkovém cukru a pak plní. Je to sladší i to hezky vypadá.

    • Klára
      Klára | 13. 12. 2006 09:26

      tak jsem je pekla,než jsem je dala do trouby byly nádherný,dala jsem do nich rovnou tu marmeláda,ale jak se zahřály tak se to těsto rosteklo!!Tou marmeládou to ,ale nbylo ta držela pořád pohromadě.Je to škoda těšila jsem se na ně.

    • Marie
      Marie | 11. 12. 2006 19:01

      Tyto očka jsou moc dobré ale já do důlku dávám kandované ovoce

    • Margita
      Margita | 11. 12. 2006 06:33

      Spojila som tieto očká s "Andělskými očkami" myslím recepty a doporučujem.Do cesta som nedala kakao, ale koreniny so strúhanou pomarančovou kôrou. Plnila som ich až po upečení. Mala som obavy, že plnka pri pečení sa roztečie. Nakoniec som zo spodu namáčala v čokoláde a dala na alobal zaschnúť. Výborné.

    • Anonym
      Anonym | 8. 12. 2006 15:13

      Já dělám z lineckého těsta (bílé i kakaové) a marmeládu plním před pečením - trochu zaschne a na placičkách pěkně drží.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 4. 12. 2006 19:07

      Obráceným prstem nebo vařečkou uděláš vlastně důlek, aby se tam mohla dát ( do toho vytvořeného důlku ) zavařenina, ale až po upečení.

    • Natula
      Natula | 4. 12. 2006 18:51

      jj to by šlo al eco tó znamená obráceným prstem napište my to na e-mail ju dikec pa

    • Fanynka Jakšová
      Fanynka Jakšová | 19. 11. 2006 15:24

      Zamilovaná očka jsem pekla, ale rozstekla se m na plechu.Na kolik mám dát troubu při pečení. Děkuji moc

    • Aja
      Aja | 24. 12. 2005 14:47

      taky nám chutnají

    • Anonym
      Anonym | 23. 12. 2005 17:33

      To já je mám také daleko tmavší než na obrázku ale jsou výborná

    • Dáša Holubcová
      Dáša Holubcová | 23. 12. 2005 14:35

      Asi záleží na druhu kakaa, protože ty moje zamilovaná očka, taky vůbec neodpovídají obrázku, jsou taky skoro černá. Ale myslím že to je jedno jestli jsou hnědá nebo černá, hlavně že jsou dobrá ne?:-)

    • marti
      marti | 23. 12. 2005 08:30

      Milo, tuhle fotku jsem posílala já a opravdu je to upečené přesně podle tohoto receptu. Fotka s bleskem asi trochu změní barvy, ale kolečka určitě nejsou skoro černá (aspoň ty moje ne :-)). Možná záleží i na druhu kakaa.

    • Mila Kořínková
      Mila Kořínková | 22. 12. 2005 07:18

      Uvedené foto vůbec neodpovídá skutečnému vzhledu cukroví, díky množství kakaa jsou kolečka skoro černá,to mě zklamalo . I když, na to jak jsem stará a dlouho peču, mě to mělo napadnout - dobře mi tak !:)))) Ale jsou dobrá,už třetí den byla (uložená v krabici) vláčná.

    • Vlasta
      Vlasta | 20. 12. 2005 14:46

      Pro Ivanu - nechávám rozležet tak 10 dní

    • Ivana
      Ivana | 20. 12. 2005 14:01

      Ahoj, bohužel jen zcela vyjimečně uvádíte ve svých receptech čas potřebný k uležení cukroví, tím bohužel nevím zda je ještě mohu upeci, přesto předem děkuji za odpověď která se bude hodit pro příští rok :-)

    • Dáša Holubcová
      Dáša Holubcová | 12. 12. 2005 18:19

      Pekla jsem toto cukroví poprvé, ale budu ho péct už každý rok, moc nám chutná. Musela jsem ho schovat jinak by na vánoce nevydrželo.

    • Alina
      Alina | 8. 12. 2005 14:35

      Také je nemohu vynachválit, provoní celý byt a připomíná mi to takové to babiččino cukroví, na které každý rád a s nostalgií vzpomíná

    • marti
      marti | 8. 12. 2005 12:52

      Pekla jsem je v sobotu, v neděli naplnila a včera jsem ochutnala :-) Jsou vynikající! Hned jsem dala jedičku :-)

    • Anonym
      Anonym | 7. 12. 2005 16:20

      Včera po dvou dnech jsem je znovu ochutnala a už mitolik kakaová nepřipadala a až se tam dá marmeláda tak myslím že to bude OK.M.

    • Anonym
      Anonym | 6. 12. 2005 09:55

      Po naplnění zavařeninou ještě pocákám bílou čkoloádovou polevou

    • Anonym
      Anonym | 6. 12. 2005 09:54

      Je to fajn koeněné

    • Alis
      Alis | 5. 12. 2005 17:52

      toto je naše oblíbené cukroví, souhlasím s Alinou i Airan, výborná je i poleva citrónová a to nepečení cukroví taky není špatný nápad.....

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 5. 12. 2005 16:01

      Priklanim se k Aline, existuje spousto cukrovi, ktere jsou skoro cerne diky kakaa, ale to neni na zavadu:-)) Anonyme, zkuste je nechat ulezet, pak prelijte cokoladovou polevu a budete prekvapeny! Mam recept kde je presne tolik kakaa jako tady a ti mizi mezi prvnima:-)) Viz "moureniny"

    • Alina
      Alina | 5. 12. 2005 15:52

      Pro Anonyma: Máte pravdu, že je toto cukroví hodně kakaové, ale pro nás to není na závadu. Chuť kakaa společně s kořením a pikantní zavařeninou dává moc dobrou chuť a dělám tyto důlkové koláčky již 3. Vánoce. To víte, ale každý má jiné chutě a každému vše nechutná. Ale nyvyhazovala bych je. Můžete je semlít a přidat nějaké přísady (kokos, ořechy, rum atd) a udělat nějaké nepečené cukroví, použít místo piškotů a ostatními přísadami chuť kakaa srazit.

    • Anonym
      Anonym | 5. 12. 2005 08:16

      Dělala jsem včera z poloviční dávky.Opravdu tam má být tolik kakaa? Na polovinu dávky jsem měla dát 4dkg,dala jsem jen 3dkg, ale i tak je to strašně kakaové a přemýšlím zda to nevyhodit.M.

    • Fleur
      Fleur | 8. 11. 2005 23:13

      Toto cukroví jsem si vyzkoušela o víkendu a všichni jsme se rozhodli, že ho uděláme na Vánoce. Moc dobrá chuť koření a to jsme hned snědli bez proležení, což se domnívám, že je chyba. Dávala jsem malinovou zavařeninu a důlek jsem dělala náprstkem, který jsem si dala na prst. Díky za recept, připomíná tu pravou vůni Vánoc

    • Táňa K.
      Táňa K. | 8. 11. 2005 18:22

      Toto vypadá velmi lákavě. Mám moc ráda kořeněné cukroví a ráda zkouším nové druhy, takže letos na Vánoce určitě vyzkouším i tento. Už úplně cítím tu příjemnou vůni, která se při pečení vždy line celým domem... :-)

    • Jana Han
      Jana Han | 20. 10. 2005 08:08

      Je to vyborny recept. Typicke vonave vanocni cukrovi. Dulky delam spuntem od lahve. Jde to docela dobre.

    • Alice Kovářová
      Alice Kovářová | 19. 10. 2005 18:03

      Milá paní Vencová, moc děkuji za připomenutí tohoto receptu! Pamatuji si, že ho dělávala moje maminka a mne to ohromně chutnalo! Letos "zamilovaná očka" udělám sama, věřím, že bude mít úspěch :-)

    • Vlastimila Vacková
      Vlastimila Vacková | 7. 10. 2005 20:38

      Tento recept už dělám leta, je moc dobrý, kořeněný s pikantníé zavařeninou, prostě žúžo

    • Květa Dostálová
      Květa Dostálová | 7. 10. 2005 18:57

      Vypadá pěkně s tím kořením, vyzkouším

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
    Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Hřebíček Kakao Máslo Skořice Zavařenina Žloutek
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Lístkoví šneci se sýrem

    Lístkoví šneci se sýrem

    Tvarohová vánočka

    Tvarohová vánočka

    Pražský koláč

    Pražský koláč

    Celerová pomazánka II.

    Celerová pomazánka II.

    Závin z listového těsta s česnekem

    Závin z listového těsta s česnekem

    Sekaná pečeně s paprikou

    Sekaná pečeně s paprikou

    Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

    Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

    Dušené vepřové maso s hlívou

    Dušené vepřové maso s hlívou

    Kuře na bazalce

    Kuře na bazalce

    Doporučujeme

    40 minut
    Zeleninový boršč

    Zeleninový boršč

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    93
    Cheesecake do skleničky
    Cheesecake do skleničky
    48
    Kokosové tiramisu
    Kokosové tiramisu
    43
    Jablkový koláč ve skleničce
    Jablkový koláč ve…
    37
    Celerové hranolky
    Celerové hranolky
    32
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?

    Sledujte nás

    AHA.cz Těhotná Josefíková jí za tři! A... Tohle je její partner!

    Těhotná Josefíková jí za tři! A... Tohle je její partner!

    AHA.cz Došlo na lámání chleba? Pozérka Schneiderová radikálně otočila!

    Došlo na lámání chleba? Pozérka Schneiderová radikálně otočila!

    AHA.cz Deník Aha! 21.1.2021

    Deník Aha! 21.1.2021

    Dáma.cz Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Jak ovlivní období Vodnáře ostatní znamení? Toto vás čeká v únoru!

    Dáma.cz Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Módní minimalismus: Kabelky na mobil jsou praktické i slušivé! Kde je sehnat?

    Ženy.cz Kabáty jako symbol změny: Na které návrháře vsadily Jill Biden a Kamala Harris?

    Kabáty jako symbol změny: Na které návrháře vsadily Jill Biden a Kamala Harris?

    Maminka.cz Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Maminka roku: Miluši Smékalové bylo 23, když se rozhodla postarat se o sourozence

    Reflex.cz Miloš Zeman opět demonstroval, že je a bude neřízenou střelou. V případě potřeby pošlape i volební výsledky

    Miloš Zeman opět demonstroval, že je a bude neřízenou střelou. V případě potřeby pošlape i volební výsledky

    E15.cz Zapomeňte na Coca-Colu, největšího světového nápojáře je třeba hledat jinde

    Zapomeňte na Coca-Colu, největšího světového nápojáře je třeba hledat jinde

    Abecedazahrady Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    Podrobný návod, jak dětem postavit iglú

    Další doporučené recepty:

    Zámecká drůbeží játra
    Zámecká drůbeží játra
    Zámecká paštika
    Zámecká paštika
    Zámecké brambory
    Zámecké brambory
    Zamilovaný dort
    Zamilovaný dort
    Zapečená (nejen) krůtí játra
    Zapečená (nejen) krůtí játra
    Zapečená bašta
    Zapečená bašta
    • Recepty.cz
    • Zamilovaná očka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí