Kořeněná vinná klobása

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vinná klobása
    • hrubá mouka -na obalování
    • koření paprika, pepř, kari, sušené bylinky - dle chuti
    • olej
    • párátka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klobásu nakrájíme na kousky cca 20 - 30 cm dlouhé a stočíme je do šneku, ne příliš pevně, aby ve středu zůstala mezera. Šneky sepneme párátkem, aby držely tvar. Mouku rozdělíme na několik částí (malých) a každou dochutíme jiným druhem koření a bylinek, nebo si do mouky přimícháme takovou kombinaci koření a bylinek, které nám nejvíc chutnají. Každou klobásu obalíme v některé z ochucených částí mouky a osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova.
2
Podáváme s bramborovou přílohou. Výborné s vařeným bramborem a kyselým zelím nebo s bramborovou kaší.
Použité ingredience v tomto receptu: Hrubá mouka Koření Olej Párátka Vinná klobása
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Olina Pečková
    Olina Pečková |

    25. 11. 2016 18:47

    Ty budou i na Vánoce! Jsou prostě výýborný :-*

  • J. Rosová
    J. Rosová |

    23. 4. 2016 16:24

    Já o klobásy nikdy moc nestála na rozdíl od zbytku rodiny. Takhle ochucené mě mile překvapily a oslovily taky.

  • houba
    houba |

    31. 1. 2011 13:51

    Kolik je to porcí ze 700 ks klobásy?

Další doporučené recepty: