Kořeněná uzená pečínka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, osušíme a kolem dokola vydatně opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po všech stranách opečeme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme k masu a krátce opečeme. Přidáme tymián, bobkový list a kmín. Podlijeme vínem a vývarem, lehce osolíme a v přiklopené nádobě dusíme v troubě asi 1 hodinu. Občas uzené maso otočíme.
2
Hotovou pečínku na talíři upravíme se zeleninou a podle chuti ozdobímr čerstvou nebo jemně osmahnutou zeleninou. Podáváme s bramborem, nebo bramborovou kaší.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: