Lahodné pesto z kopru, vlašských ořechů, vinného octa a olivového oleje má široké využití. Můžete si jej vychutnat s těstovinami, masem, bramborami nebo třeba zeleninovým salátem.
RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto z medvědího česneku
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudlová polévka s mrkví
Litý koláč s tvarohem
Rýžové placky
Sněhové pečivo
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Vepřová panenka se žampiony-minutka
Chlebová polévka podle Ládi Hrušky
Vanilková bábovka z tvarohu
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Lotus cheesecake
Klasický burger
Hrnkový drobenkový koláč s mraženým…
Pomazánka à la humr
Salát little gem se slaninou a…
Mangové smoothie
Čokoládové muffiny