Koláč Radegast

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pivo za stálého míchání uvedeme do varu - nesmí vypěnit - přidáme nakrájený rostlinný tuk, půl lžičky drceného kmínu a půl lžičky soli. Po odstavení postupně vmícháme mouku a vypracujeme vláčné těsto. Do ještě vlažného těsta přidáme vejce, do kterých jsme zašlehali nastrouhaný tvrdý sýr. Odpočaté těsto rozválíme na plát, který položíme na pomaštěný plech a v mírně vyhřáté troubě pozvolna upečeme.
2
Koláč nakrájený na čtverce můžeme podávat teplý i studený jako přílohu k pivu nebo vínu.
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Pivo Polohrubá mouka Sůl Tuk Tvrdý sýr Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: