Klobása v bramborovém těstě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve slupce uvařené brambory nastrouháme a s moukou, solí a 1 vejcem vypracujeme bramborové těsto.
2
Těsto rozválíme na silný plát, do středu dáme nejprve uvařené klobásy a stočíme do válce. Boky dobře utěsníme, válec potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě při střední teplotě 20 min.
3
Potom potřeme opět vajíčkem, posypeme sýrem a dopečeme.
4
Trošku necháme vychladnout, krájíme na kousky asi 5 cm silné a podáváme s dušeným zelím (připraveným podle svého gusta).
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Klobása Mouka Sůl Sýr Vejce

Komentáře k receptu

  • Jana V.
    Jana V. |

    4. 1. 2008 03:05

    Terezko,vaše recepty jsou zajímavé.Mě by například nikdy nenapadlo sypat na to sýr!

Abecední seznam: