Kelové fašírky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrazený kel trochu podlejeme vriacou vodou a udusíme domäkka. Udusený pomelieme spolu s vareným údeným mäsom a navlhčeným pečivom.
2
Do zmesi pridáme vajce, cesnak rozotretý so soľou a mleté čierne korenie a dobre pomiešame. Ak je zmes redšia, zahustíme ju strúhankou.
3
Potom z nej sformujeme fašírky, ktoré obalíme strúhankou a na oleji z oboch strán vypražíme.
4
Podávame so zemiakovou kašou alebo zeleninovým šalátom.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Kapusta Mléko Olej Pepř mletý Strouhanka Sůl Uzené maso Vejce Žemle

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.