Kaše Parmentier

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Syrové mleté maso nejprve udusíme na cibulce.
2
Nízký pekáč vymažeme máslem, dáme vrstvu bramborové kaše od včerejška, na ní zbylé mleté /sekané/ vařené nebo pečené maso, do něhož jsme vmíchali smaženou cibulku a syrové vejce, dochutíme vrstvu masa, pak přijdou zase brambory, máslo a zapečeme do zlatova.
3
V polovině zapékání lze přidat strouhaný sýr, aby vytvořil další vrstvu.
Použité ingredience v tomto receptu: Bramborová kaše Cibule Máslo Mleté maso Sýr Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: