Karotkové pečivo (BC)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze všech surovin vypracujeme vláčné těsto, vyválíme plát a formičkou vykrajujeme různé tvary. Pečeme v předehřáté troubě. Ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru a po vychladnutí spojujeme zavařeninou. Nejlépe se hodí meruňková.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mrkev Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Tuk

Komentáře k receptu

  • František Brusák
    František Brusák |

    25. 11. 2007 08:50

    Pani Di kde je Vaše fantasie,píšete stále jen negativně a nevím proč?Tak pro Všechny ostatní.Nemusíte toto vůbec obalovati v cukru.Můžete to nechat neobalené nebo dle fantasie použít carob (náhraška čokolády) nebo jogurtovou polevu atd.

  • Di
    Di |

    15. 11. 2007 14:20

    O mě přeci nejde, pane Brusáku. Vy uvádíte, že jde o cukroví BT, tedy bez cukru! Přitom obalení spotřebuje cukru leckdy mnohem více, než kdyby obsahovalo cukr samo pečivo. Já s Vámi souhlasím, že nesladké cukroví prostě udělat nejde.

  • František Brusák
    František Brusák |

    14. 11. 2007 23:52

    Paní Di tak to obalujte v sorbitu nebo jiném umělém sladidle.Víte ono snad ani cukroví nejde bez cukru to je jako bramborák bez brambor.Ale je dobré hledat kompromis,neuškodit a pochutnat.

  • Di
    Di |

    13. 11. 2007 09:20

    Mně to připadá dost zavádějící. Pokud mám cukroví obalit v cukru, nejedná se rozhodně o pečivo, neobsahující cukr. Stejně tak, obsahuje-li med nebo rozinky (viz další recept), je v něm spousta cukru, i když ne řepného, a tudíž pro náš organismus stravitelnějšího.

  • olga
    olga |

    13. 11. 2007 08:20

    Velmi chválím, že jste sem poslal takovou spoustu bezcukrových dobrot a moc se mi líbí to značení BC a BT v názvu- usnadňuje to výběr.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: