Kapustové karbanátky III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kapusta
    • 200
      g strouhanka
    • 80
      g máslo
    • 60
      g cibule
    • 100
      g uzené maso
    • 3
      ks vejce
    • česnek
    • muškátový květ
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej na smažení
  • Omáčka
    • kečup - jemný
    • sýr niva strouhaná
    • pepř mletý
    • pažitka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustu uvaříme ve slané vodě a pak jemně nakrájíme.
2
V misce umícháme máslo, vejce, na másle usmaženou cibulku, sůl, pepř, muškátový květ a uzené maso ukrájené na kousky. Po zhoustnutí přidáme strouhanku a vše řádně propracujeme.
3
Z hmoty vytvoříme karbanátky, které obalujeme ve vejci a strouhance a smažíme pomalu asi 4 minuty dozlatova.
4
Podáváme s omáčkou připravenou smícháním nastrouhaného modrého sýra, kečupu, bílého pepře a pažitky. Omáčku podle chuti osolíme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.